Την Πέμπτη 14/03/2024 ομάδα μαθητών/-τριών του σχολείου μας επισκέφθηκε το Αρχιτεκτονικό Γραφείο TAZLAB ολοκληρώνοντας τον κύκλο επισκέψεων σε χώρους εργασίας στο πλαίσιο υλοποίησης ευρωπαϊκού eTwinning έργου με τίτλο “Career Quest: Navigating Futures”. Το έργο αυτό στοχεύει να προσφέρει μια ολοκληρωμένη εξερεύνηση διαφόρων επαγγελμάτων, ρίχνοντας φως στις συνθήκες εργασίας, τις απαραίτητες δεξιότητες και τις πραγματικές προκλήσεις και ανταμοιβές που σχετίζονται με κάθε επαγγελματική πορεία. 

Κατά τη διάρκεια της διδακτικής τους επίσκεψης, οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με έμπειρη και διακεκριμένη αρχιτέκτονα και να ενημερωθούν αναφορικά με το αντικείμενο εργασιών, τις προοπτικές, τις νέες τάσεις και τις προκλήσεις που συνδέονται με το επάγγελμα αυτό καθώς και για τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας που διακρίνουν έναν/μία επαγγελματία αρχιτέκτονα. Ευελπιστούμε η εμπειρία της επίσκεψής τους στον παραπάνω χώρο εργασίας να συμβάλλει θετικά στις μελλοντικές τους αποφάσεις όσον αφορά τον επαγγελματικό τους προσανατολισμό. 

Η Διεύθυνση, ο Σύλλογος Διδασκόντων και οι μαθητές/-τριες του 7ου ΓΕΛ Καλαμαριάς ευχαριστούμε θερμά το Αρχιτεκτονικό Γραφείο TAZLAB για τη φιλοξενία και τη συμβολή τους στην επιτυχή υλοποίηση των δράσεων του σχολείου μας.  

Οι υπεύθυνοι καθηγητές: Μανδαλίδης Σ., Ταγαρά Κ. 

Mandal TazLab